Dai și primești

 

Ofertele tale la Cartela Vodafone

Mystery Box-urile te pun la joacă. Tu ai deschis astăzi Mystery Box-ul din aplicația My Vodafone? E simplu să câștigi jucându-te!

Plăteşti Primeşti
5€
Oferta 5

valabilitate 28 zile Activează

30.000 MB internet pe mobil național

1000 minute/SMS-uri naţionale din care 100 minute internaționale pe mobil

NELIMITAT minute și SMS-uri în reţea

Zonga Plus 2 luni gratuit

Recomandat
 
 

6€
Oferta 6

valabilitate 28 zile
Activează

60.000 MB internet pe mobil național

2000 minute/SMS-uri naţionale din care 400 minute internaționale pe mobil

NELIMITAT mesaje și apeluri video prin Facebook, Whatsapp și alte aplicații*

NELIMITAT Vodafone Italia

NELIMITAT minute și SMS-uri în reţea

Zonga Plus 2 luni gratuit

7€
Oferta 7

valabilitate 35 zile
Activează

70.000 MB internet pe mobil național

2000 minute/SMS-uri naţionale din care400 minute internaționale pe mobil

NELIMITAT mesaje și apeluri video prin Facebook, Whatsapp și alte aplicații*

NELIMITAT Vodafone Italia

NELIMITAT minute și SMS-uri în reţea

Zonga Plus 2 luni gratuit

8€
Oferta 8

valabilitate 42 zile
Activează

80.000 MB internet pe mobil național

2000 minute/SMS-uri naţionale din care 500 minute internaționale pe mobil

NELIMITAT mesaje și apeluri video prin Facebook, Whatsapp și alte aplicații*

NELIMITAT Vodafone Italia

NELIMITAT minute și SMS-uri în reţea

Zonga Plus 2 luni gratuit

10€
Oferta 10

valabilitate 28 zile
Activează

100.000 MB internet pe mobil național

2000 minute/SMS-uri naţionale din care 900 minute internaționale pe mobil

NELIMITAT mesaje și apeluri video prin Facebook, Whatsapp și alte aplicații*

NELIMITAT Vodafone Italia

NELIMITAT minute și SMS-uri în reţea

Zonga Plus 2 luni gratuit

Toate tarifele de la Cartelă sunt exprimate în euro credit. TVA-ul se aplică la achiziționarea sau la reîncărcarea Cartelei Vodafone.

* Țările din afara SEE pentru Oferta 15 cu roaming: Australia, Canada, Elveția, Georgia, India, Indonesia, Israel, Jersey, Kenya, Kuweit, Macedonia, Monaco, Muntenegru, Republica Moldova, Serbia, Singapore, SUA, Thailanda, Turcia, Vietnam.

** Țările din afara SEE pentru Oferta 35 cu roaming: Arabia Saudită, Argentina, Australia, Bahrain, Bangladesh, Brazilia, Canada, Chile, China, Columbia, Elveția, Georgia, India, Indonesia, Insula Man, Iordania, Irak, Israel, Jamaica, Jersey, Kazakhstan, Kenya, Kuweit, Macedonia, Mexic, Monaco, Muntenegru, Palestina, Peru, Puerto Rico, Republica Dominicană, Republica Moldova, Rusia, Serbia, Singapore, Sri Lanka, SUA, Taiwan, Thailanda, Turcia, Ucraina, Uruguay, Vietnam.

 

Metode de activare

La achiziționarea Cartelei Vodafone, se activează automat oferta promoțională în funcţie de valoarea primei reîncărcari. Spre exemplu, la achiziționarea unui SIM Vodafone nou și încărcarea cu 7 euro credit, se va activa automat Oferta 7. Activarea ofertei se face la primul apel efectuat sau la primul SMS trimis. La activarea sau reînnoirea extraopțiunii vei primi un mesaj de confirmare

Alte metode de activare:


Dacă îţi activezi o extraopţiune atunci când ai activă pe cont o altă extraopţiune, beneficiile din oferte se vor cumula până la data expirării fiecărei oferte. Ultima ofertă activată de tine va fi singura cu reînnoire automată.


Bine de știut
 • Ofertele 5, 6, 7, 8 si 10 şi 12 includ beneficii disponibile doar național si nu au beneficii disponibile in roaming. Pentru oferte cu beneficii in roaming in Spatiul Economic European si in afara Spatiului Economic European, te rugam sa consulti ofertele de aici
 • Minutele şi SMS-urile în reţeaua Vodafone din ofertele cu roaming sunt utilizabile doar pe teritoriul României, nu și în roaming. Conform legislaţiei, numai beneficiile naţionale sunt deschise la roaming.
 • Minutele internaționale pe mobil sunt disponibile către Italia, Spania, Germania, Marea Britanie, Franţa, Austria, Portugalia, Ungaria, SUA şi Canada cu excepția destinațiilor premium și speciale, disponibile aici.
 • Minutele naţionale sunt disponibile către toate reţelele din SUA şi Canada şi către reţelele fixe din Austria, Belgia, Cipru, Danemarca, Elveţia, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia şi Ungaria.
 • Deoarece tarifele de interconectare cu anumiți operatori internaţionali sunt mai mari decât cele standard, minutele tale internaţionale nu se vor consuma când suni către prefixele din această lista . Ele vor fi mereu taxate la tarife standard, pe care le poţi consulta aici.
 • La opţiunile de minimum 6€ credit vorbeşti nelimitat cu Vodafone Italia. Pentru a vorbi gratuit cu cei dragi, trebuie să ai înregistrat fiecare număr din Vodafone Italia cu care vorbeşti nelimitat. Pentru înregistrarea numerelor, trimite SMS la 2800 cu fiecare număr pe care doreşti să îl adaugi. Numărul trebuie să fie în formatul internaţional (începând cu 0039 pentru Italia). Poţi avea maximum 10 numere favorite cu care să vorbeşti gratuit.
 • Ordinea de consum pentru MB este: MB din Oferta activă pe contul tău (partea disponibila national), alte bonusuri de MB, MB din Oferta activă pe contul tău (partea disponibilă național și în roaming) "Ce Vrei Tu" din Oferta activă pe contul tău. Dacă ai 2 extraopțiuni active în acelaşi timp, se vor consuma mai întâi beneficiile extraopțiunii care expiră cel mai repede.
 • Orice ofertă promoţională îţi oferă, pentru 2 luni, acces gratuit la Zonga Plus, urmând ca după această perioadă să fii taxat cu 1 Euro credit (TVA inclus). Activarea ofertei Zonga Plus se face direct din aplicaţia Zonga, secţiunea „Setări/Cont”. Asculţi radioul tău personal cu milioane de melodii la calitate HD şi dacă unele melodii nu îţi plac, poţi sări peste ele fără restricţii. Poţi renunţa oricând la Serviciul Zonga Plus din contul tău Zonga sau poţi opta pentru Zonga Premium. Oferta promoțională cu două luni gratuit Zonga Plus este valabilă pentru utilizatorii care nu au activat anterior contul Zonga. Află mai multe despre Zonga aici.
 • Pentru ofertele la Cartelă viteza maximă estimată și promovată pentru internetul mobil este de 225 Mbps download și 50 Mbps upload, aferentă tehnologiei 4G și în aria de acoperire. Vitezele depind de parametrii tehnici ai rețelei și de specificațiile telefonului folosit și nu pot fi garantate.
 • Pentru a naviga pe net în reţeaua 4G ai nevoie de un smartphone compatibil 4G, de un SIM compatibil 4G şi de o ofertă promoţională de minimum 6 euro credit. Dacă nu ai un SIM compatibil 4G, mergi în cel mai apropiat magazin Vodafone pentru a obţine unul gratuit.
 • Ofertele pot fi activate sau reînnoite din 10 decembrie 2018 până la 31 ianuarie 2019, cu posibilitate de prelungire. Toate tarifele sunt exprimate în euro credit. TVA-ul se aplică la achiziționarea sau la reîncărcarea Cartelei Vodafone.