Convorbiri internaționale la Cartelă

La Cartela Vodafone, minutele internaționale pe mobil sunt disponibile către Italia, Spania, Germania, Marea Britanie, Franţa, Portugalia, Ungaria, SUA şi Canada.

Minutele naţionale şi unităţile "Ce Vrei Tu" sunt disponibile către toate reţelele din SUA şi Canada şi către reţelele fixe din Austria, Belgia, Cipru, Danemarca, Elveţia, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia şi Ungaria.

 

Deoarece tarifele de interconectare cu anumiți operatori internaţionali sunt mai mari decât cele standard, minutele tale internaţionale nu se vor consuma atunci când suni către prefixele din această listă. Ele vor fi mereu taxate la tarife standard, pe care le poţi consulta aici.

 

Poţi verifica aici lista de prefixe internaţionale cu extra cost. Lista poate fi oricând actualizată în cazul apariţiei unor noi operatori internaţionali sau în cazul schimbării politicii de interconectare.

Verifică dacă prefixul tău este exceptat

Verifică

Convorbiri internaționale la abonament

Minutele incluse în abonamente se pot folosi pentru apeluri către destinații internaționale, cu excepția destinațiilor internaționale speciale și premium. Consultă aici lista de prefixe şi tarifele la care apelurile către acestea vor fi taxate.

 

Verifică mai jos din ce zonă de tarifare face parte numărul pe care vrei să-l apelezi. Introdu numărul de telefon aşa cum îl tastezi pe telefon – codul de acces internaţional 00, urmat de prefixul ţării şi numărul de telefon (exemplu: 0034676000000).

 

Te rugăm să aştepţi până se încarcă conţinutul...

Este posibil ca împărţirea pe zone şi tarifele mai sus menţionate să nu fie aplicabile în cazul în care numărul internaţional apelat a fost portat în altă reţea.