NetPerform

NetPerform

Descriere

 • Cu Net Perform poţi verifica mai uşor consumul zilnic de internet şi minute de pe telefonul sau tableta ta. De asemenea ai posibilitatea de a testa viteza conexiunii la internet prin intermediul funcţiei Speed Test. Şi multe alte funcţii utile!

  Aplicaţia înregistrează aceste informaţii despre consumul tău în mod anonim şi ne oferă o evaluare directă a funcţionării şi performanţei reţelei în zona ta. Toate aceste informaţii sunt folosite, în mod exclusiv, cu scopul de a o îmbunătăţi şi a-ţi pune la dispoziţie cea mai bună reţea.

  Traficul naţional de internet pentru utilizarea aplicaţiei este tarifat conform ofertei curente de internet. Dacă eşti client Vodafone România, opţiunea de testare a vitezei de internet (Speed Test) beneficiază de trafic naţional gratuit atunci când eşti conectat la reţeaua mobilă de internet Vodafone. Traficul celorlalte opţiuni şi secţiuni din aplicaţie poate reprezenta 10-15 MB/lună.

  Te atenţionăm dacă că nu te afli în România, nu eşti un client Vodafone România sau ţi-ai schimbat limba implicită a telefonului şi ai instalat Net Perform este posibil să fii taxat conform planului tarifar al furnizorului tău de servicii de internet.

   
  Descarcă din Google Play >

  Descarcă din App Store >

  Termeni şi condiţii >